جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

توییت اردوغان درباره دور دوم انتخابات ترکیه

توییت اردوغان درباره دور دوم انتخابات ترکیه رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در واکنش به حضور گسترده مردم این کشور در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی گفت: «ما به خواسته ملت که از طریق صندوق‌ رای آشکار شد احترام می‌گذاریم».
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۴ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 16
کد خبر: ۱۸۴۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رجب طب اردوغان» که این سخنان را در پیامی توییتری مطرح می‌کرد، افزود: «صرفنظر از نتیجه، پیروز انتخابات 14 می، دموکراسی ترکیه و ملت ترکیه با 85 میلیون جمعیت بوده است».

رئیس جمهور ترکیه گفت که ائتلاف وی پیروز دور دوم انتخابات ریاست جمهوری که روز 28 می (7 خرداد) برگزار می‌شود، خواهد بود و آرای بیشتری را جذب خواهد کرد.

اردوغان افزود: «امیدوارم که به یک موفقیت تاریخی دست پیدا کنیم». وی افزود: «با توجه به دستیابی ائتلاف مردم به اکثریت کرسی‌های پارلمان در انتخابات روز یکشنبه، مردم ترکیه تاکید کردند که به ما و ائتلافمان اعتماد دارند».

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه بعد از آن که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور فعلی «کمال قلیچداراوغلو» اصلی‌ترین رقیب خود را شکست داد اما نتوانست از آستانه ۵۰ درصد آرا عبور کند، به دور دوم می‌رود.

اردوغان رهبر حزب «عدالت و توسعه» و نامزد ائتلاف «جمهور» پیش‌بینی قلیچداراوغلو نامزد ائتلاف شش حزب مخالف را که گفته بود در دور اول او را شکست می‌دهد، با کسب ۴۹.۵۰ درصد آرا در مقابل ۴۴.۸۹ درصد شکست داد.

با شمارش نزدیک به ۱۰۰ درصد آراء انتخابات پارلمانی ترکیه، ائتلاف جمهور به ریاست رجب طیب اردوغان با کسب ۳۲۲ کرسی پیشتاز انتخابات پارلمانی است. بر اساس آمار شبکه دولتی «تی‌آرتی»، حزب عدالت توسعه ۲۶۷ کرسی، حزب «حرکت ملی» ۵۰ کرسی و حزب «رفاه» نیز پنج کرسی را برای این ائتلاف به دست آورده‌اند.

ائتلاف ملت به رهبری کمال قلیچداراوغلو هم موفق به کسب ۲۱۳ کرسی پارلمان ترکیه شده است. در ائتلاف ملت، حزب جمهوری خلق ترکیه ۱۶۹ کرسی و حزب IYI نیز ۴۴ کرسی کسب کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار